Φόρτωση Εκδηλώσεις
13
Δεκέμβριος

Χωριό των Αστεριών και Ονειρομαγειρέματα!

Δεκέμβριος 13, 2015 @ 10:00 πμ - 6:00 μμ
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
delasalle bazaar mama's taper

«ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ»
Χmas Βazaar στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» 
για τη στήριξη των Συλλόγων «Φίλοι του ΚΕ.ΠΕ.Π. Άγιος Δημήτριος» και Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10.00΄ το πρωί μέχρι τις 15.00΄ το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Web_Poster_Bazaar_2015.jpg

Χειροποίητες δημιουργίες, γαστρονομικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, ακόμη express manicure για τις κυρίες, facepainting, εργαστήρια για τα παιδιά περιλαμβάνει το φετινό bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». 

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, οι μαθητές, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά κυρίως για να εκφράσουν όλοι μαζί την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Παράλληλα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων, θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στους Ομίλους Δραστηριοτήτων του Δημοτικού και Γυμνασίου του σχολείου. 

*Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς, από και προς το Κολέγιο, με λεωφορείο, το οποίο θα κάνει τη διαδρομή Αριστοτέλους – Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” – Αριστοτέλους, κάθε μία ώρα, ξεκινώντας από τις 10.00΄ π.μ.

Τα έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, με τίτλο «Το χωριό των αστεριών», θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φίλοι του ΚΕ.ΠΕ.Π. Άγιος Δημήτριος» και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».
Web_Flyer_Bazaar_2015
Πληροφορίες για το κοινό: 
Κυρία Μαριάννα Πραβητιανού, υπεύθυνη της διοργάνωσης στη Γραμματεία του Νηπιαγωγείου – Παιδικού Σταθμού, τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας: 2310.674471 (εσωτ.40), 8.00΄ – 15.00΄.

Details

Date: Δεκέμβριος 13, 2015
Time: 10:00 πμ - 6:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση: ,

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: College Delasalle
Address:
Πεύκα Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονικη, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Organizer Name: Delasalle
Website: www.delasalle.gr

Αφήστε σχόλιο

Your email address will not be published.